Skip to content

Palvelut

Etec Automation Oy on laajan palvelukokonaisuuden kumppani. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti kaikissa energiaratkaisuissa, sähkö- ja automaatioprojekteissa, huolto- ja varaosapalveluissa sekä muissa suunnittelu-, konsultointi-, kunnossapito-, päivystys-ja alihankintapalveluissa. Uskomme partneruuteen ja tuotamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisia palvelukokonaisuuksia ”turn key” ilman useita välikäsiä tehokkaasti ja joustavasti. Lue alta lisää.

Sähkötekniikka

Sähköurakointi ja teollisuuden projektointi
Sähköautojen latausjärjestelmät
UPS-järjestelmät sekä niiden
suunnittelu-, huolto- ja korjauspalvelut

Teollisuusautomaatio

Siemens teollisuus PC-laitteiden sertifioidut takuu ja huoltokorjaukset. Teollisuuden automaatiojarjestelmien kokonaistoimitukset, modernisoinnit, laitehuollot, varaosa- ja ohjelmapäivityspalvelut 40 vuoden kokemuksella.

Paloilmaisintyöt

Kaikki paloilmaisintyöt turvallisuus- ja kemikaaliviraston valtuuttamalata urakoitsijalta.

Lähi- ja uusiutuva energia

Maalämpö-, vesi-ilmalämpö- ja aurinkosähkö- , tuulivoima ja muut energiajärjestelmät sekä niiden suunnittelu-, tekninen toteutus-, huolto- ja korjauspalvelut.

Tietoliikenneverkot

Yleiskaapelointi, optiset kuituverkot,
telematiikka ja monioperaattoriverkot

Suunnittelu-, konsultointi- ja kehityspalvelut

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa sähkö-, automaatio-ja energiatekniikan konsultointihankkeissa. Tuemme esiselvityksestä varsinaiseen suunnitteluratkaisuun ja tekniseen toteutukseen. Toimimme myös energiatekniikan hankekehittäjänä omissa ja asiakkaidemme hankkeissa.

Aikaisempia projektejamme

Katso alta lyhyt video Premicon kokemuksista: