Etec Automation Oy

Vuonna 1974 perustettu Sähkö-Aunola Oy on tänä päivänä keskittynyt julkisen -ja liikerakentamisen sähkö, tele, turva- ja automaatiourakointiin- ja suunnitteluun, teollisuuden projekti- ja kunnossapitotöihin, elektroniikan ja PC-järjestelmien huoltokorjauksiin sekä erilaisiin varaosapalveluihin. Yrityksellä on S1, PI ja y3-urakointioikeudet ja yritys työllistää n. 30 ammattilaista sekä sukupolvenvaihdoksen myötä hakee kasvua laajentamalla ja kehittämällä toimintaansa kohti uusia liiketoiminta-alueita. Yrityksen liikevaihto 3/2015 päättyneellä tilikaudella oli n. 4,5 M€. Vuonna 2013 yrityksen nimi on muuttunut Etec Automation Oy:ksi. Yritykselle on myönnetty vuodesta 2002 lähtien D&B:n korkein AAA-luottoluokitus sekä Asiakastiedon Suomen Vahvimmat -sertifikaatti. 2015 yritys sai kauppalehden 2015 menestyjäyrityssertifikaatin. Etec Automation Oy on teollisuuden monipuolinen alihankkija ja palvelukumppani!

Tapamme toimia

Yritys kuuluu Onnisen Elfin-ketjuun ja rakentaa palveluliiketoiminnan asiakkuuden ehdoilla tarjoamalla luotettavasti monipuolisia kokonaispalveluja. Yritys toimii ISO 9001 ja STULin Kohdelaatu–laatujärjestelmien mukaisesti. Yrityksen toiminta perustuu myös ISO 14001 –ympäristöjärjestelmän sekä OHSAS 8001 –työterveys ja -työturvallisuusjärjestelmän mukaiseen toimintamalliin. Yritys kuuluu myös tilaajavastuu-palveluun, mistä lakisääteiset velvoitteet ovat helposti tarkistettavissa. Yritys on myös sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsen.

Kumppanit

Siemens.svgToshiba.svgViessmann.svgNibe.svgpt-energiaporaus.svgScanoffice.svgKNX.svgMakkosen Pumppu ja Paneli.svgMitsubishi-Electric.svgBosch.svgElfin.svgGreenEnergy Finland.svgBeckhoff.svgAlpha innotec.svg